Ez a webhely sütiket használ a funkcióinak biztosítása érdekében. Látogatáselemzés céljából kizárólag anonim adatok kerülnek rögzítésre. Részletek a Cookie-k kezeléséről

Termékek Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Cégünkről

Cégünkről

Cégünk jogelődjével, a Recom Kereskedelmi Irodával együtt 1994 óta, 30 éve nyújtja kereskedelmi szolgáltatásait az ipar területén működő partnereinek.

Először csapágyak, majd szerszámelemek és rugók növekvő választékával fordultunk évről évre bővülő partnerkörünk felé.

2011-óta a régi, tapasztalt csapat megújult névvel és cégformában tovább bővítette tevékenységét. A csapágyak értékesítése lassanként visszaszorult, helyette nagyobb szerepet kaptak a gázrugók, valamint az egyedi, rajz szerinti szerszámelemek. Jelenleg budapesti raktárunkról kínáljuk a szerszámelemek és ipari alkatrészek széles választékát: csavarrugókat, gumirugókat, lyukasztó- és kilökőtüskéket, perselyeket és vezetőelemeket, valamint egyéb ipari alkatrészeket. Szabványos termékválasztékunk mellett egyedi alkatrészek gyártását is vállaljuk.

Csapatunk időközben tovább bővült kiváló új kollégákkal.

Webshopunkat azért hoztuk létre, hogy még gyorsabb termékinformációkkal, valamint naprakész szállítási információkkal segítsük ügyfeleinket!

 

Köszönjük a bizalmat eddigi partnereinknek és minden új ügyfelünknek!

 

RECOM KFT MUNKATÁRSAI